Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

"Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je ermee omgaat"

OVER MIJ

Vaderskindje

Ze is nog jong. Woont net samen met haar grote liefde, die op haar vader lijkt. Ze is gek op haar ouders, maar met haar vader heeft ze een speciale band. Hij kon haar altijd kalm krijgen als ze gespannen was. Laat het maar gaan: was zijn wijze raad naar haar.

 

In de gezinsapp hadden ze contact met hem op het moment dat hij plotseling overleed. Het troost haar dat hij met hen in zijn gedachten heen gegaan is. Maar ze heeft moeite met het plotselinge, het geen afscheid meer kunnen nemen. 

Ze slaapt slecht en heeft last van nachtmerries. Last van paniekaanvallen. Bang om alleen dood te gaan.

We beginnen met haar ademhaling. Die zit door de spanning veel te hoog. We doen oefeningen waardoor die weer naar haar buik kan zakken. Dat maakt haar rustiger. Ze leert om de spanning weg te ademen. Dat geeft haar het gevoel weer de regie terug te krijgen.

Omdat er veel speelt in haar leven waar ze verdrietig van wordt en last van heeft gaan we een veilige plek visualiseren. Een plek waar ze altijd naar toe kan gaan om zich weer fijn te voelen. Deze oefening krijgt ze zodanig goed onder de knie, dat het haar op veel momenten helpt. Ze wordt steeds sterker en leert dat ze het zelf ook kan, zonder haar vader.

Na 5 gesprekken zegt ze dat ze genoeg handvaten heeft om zelf verder te gaan. Het verdriet om haar vader is er nog. Maar ze heeft ook weer zin in de rest van haar leven. Een huwelijk met haar grote liefde hoort daarbij. In gedachten zal haar vader haar trots weggeven.

Contactmogelijkheden

Direct een luisterend oor nodig? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of door het contactformulier in te vullen.